Te vaak schiet de subsidieaanvraag tekort, waardoor die niet toegekend wordt. Te vaak zie ik dat bedrijven niet op de hoogte zijn van subsidieregelingen. Daardoor gaat er veel geld verloren. En dat terwijl de overheid geld beschikbaar stelt voor innovatie, verduurzaming en onderwijs.

Met Jansen Subsidies koppel ik ZZP-ers en ondernemers in het MKB aan de overheid. Zo komt het geld terecht waar het hoort en maken we samen de wereld een beetje beter.

Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn dienstverlening

contact

“Van biotechnologie en bedrijfskunde, naar onderwijs en subsidieaanvraag”

Mijn naam is Annemieke Jansen. Ik ben biotechnologisch ingenieur en bedrijfskundige en heb in beide hoedanigheden gewerkt. Bovendien heb ik een aantal jaar voor de klas gestaan – had ik al gezegd dat ik een brede interesse heb?

Mijn werk was mooi. Ik heb veel geleerd. Maar er bleef iets knagen. Subsidie aanvragen was al eerder onderdeel van mijn takenpakket, vooral voor technische projecten. Door mijn werkervaring in de biotechnologie en bedrijfskunde kan ik me gemakkelijk verplaatsen in ingewikkelde technische processen. Ik weet de juiste vragen te stellen om een gedegen subsidieaanvraag te schrijven. Wat zou het zonde zijn als ik mijn kennis en ervaring niet beschikbaar zou stellen aan ZZP-ers en MKB-bedrijven!

“Subsidie aanvragen via Jansen Subsidies”

Daarom ben ik in 2018 gestart met Jansen Subsidies. Ik doe precies dát: ik geef advies en verzorg de aanvragen voor subsidies op het gebied van innovatie, scholing, energie en milieu. Daarmee is de cirkel rond: ik begon mijn carrière als subsidieadviseur en nu ben ik daar weer terug. Hoe mooi is dat!

Subsidie aanvragen voor projecten op het gebied van

INNOVATIE

SCHOLING

ENERGIE & MILIEU