Aanvraag subsidie: voor ZZP en MKB

De aanvraag van een subsidie kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Wilt u:

  • een grondig en eerlijk advies over de mogelijkheden?
  • gedegen advies, óók voor technisch ingewikkelde projecten?
  • “subsidieaanvraag-ontzorging”?

Welke subsidies zijn er?

Als gedreven ondernemer wilt u de wereld innovatiever en duurzamer maken. En daarvoor kunt u gebruik maken van een enorme berg aan subsidieregelingen. Maar welke subsidies zijn geschikt voor u? En welke niet? Wat houden ze in en aan welke regels bent u gebonden? Mogelijk ziet u door de bomen het bos niet meer.

Laat mij u dan helpen. Vanuit mijn werkervaring in technische, biotechnologische en wetenschappelijke branches kan ik u goed adviseren over subsidies voor innovatie, scholing, energie en milieu. Bovendien maak ik gebruik van mijn bedrijfskundige achtergrond. Zo weet u zeker dat u met een doortimmerd advies aan de slag kunt.

Hoe vraag je subsidie aan?

Naast advies verzorg ik ook de aanvraag van de subsidie(s). Want die kan behoorlijk ingewikkeld zijn! Elke subsidie heeft immers weer andere voorwaarden. Is de aanvraag niet compleet? Dan wordt die niet in behandeling genomen. Voor u het weet, bent u maanden verder voordat u de benodigde informatie verzameld hebt. En dan weet u nog niet of de aanvraag toegekend wordt.

Wilt u de aanvraag van een subsidie uit handen geven? Dan kan ik u goed van dienst zijn. Door mijn studies en werkervaring kan ik me gemakkelijk verplaatsen in ingewikkelde technische projecten. Op die manier ‘ontzorg’ ik u op het gebied van subsidies.

De aanvraag voor een subsidie door Jansen Subsidies

Jansen Subsidies richt zich op begeleiding van ZZP-ers en ondernemers in het MKB. Heeft u geen tijd om u te verdiepen in de subsidiemogelijkheden? Of wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor een subsidieregeling? Neem dan vrijblijvend contact op met mij. In een oriënterend gesprek, bij uw onderneming of telefonisch, kan ik een goede inschatting maken of een project in aanmerking komt voor een subsidieregeling.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06 242 64 922 of via e-mail op: info@jansensubsidies.nl.